1643 - Single_lajmi | Keshilli Prokurorial i Kosoves

Kryesuesi Isufaj ka vizituar Prokurorinë Themelore të Mitrovicës

Mitrovicë, 28 dhjetor 2017 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Isufaj dhe drejtori i Sekretariatit, Lavdim Krasniqi, sot kanë vizituar Prokurorinë Themelore të Mitrovicës me ç ‘rast janë takuar me kryeprokurorin Shyqyri Syla dhe prokurorët e dy komuniteteve të kësaj prokurorie.

Kjo vizitë e cila është zhvilluar pas integrimit të sistemit prokurorial të Kosovës në veri të Mitrovicës, ka pasur për qëllim njoftimin nga afër me punët, kushtet, synimet dhe sfidat e kësaj prokurorie.

Me këtë rast, kryesuesi Isufaj ka thënë së Këshilli Prokurorial i Kosovës është i përkushtuar në krijimin e kushteve për punë në Prokurorinë Themelore të Mitrovicës, por sipas tij, do të përcjellin edhe rezultatet e kësaj prokurorie.

Kryesuesi Isufaj po ashtu ka thënë se Këshilli Prokurorial i Kosovës do të vazhdojë punën në krijimin e gjitha kushteve të prokurorive të Kosovës me qëllim të ngritjes së efikasitetit në luftë kundër krimit, korrupsionit dhe dukurive tjera kundër ligjore.