Home | Keshilli Prokurorial i Kosoves

BE-ja vazhdon mbështetjen për ngritjen e kapaciteteve të sistemit prokurorial dhe institucioneve të drejtësisë penale në Kosovë

Prishtinë-Belfast, 19 shtator 2018 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, z. Blerim Isufaj, Kryesuesi i Komisionit për Çështje Normative, z. Bahri Hyseni, një prokuror nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit dhe Drejtori i Sekretariatit të KPK-së janë duke qëndruar për vi…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Fillon trajnimi i stafit për përdorimin e SMIL-it në Prokurorinë Themelore në Prishtinë

Prishtinë, 13 shtator 2018 - Në Prokurorinë Themelore të Prishtinës (në Sektorin e Shkrimores) ka filluar trajnimi i staift për përdorimin e Sistemit për Menaxhimin Informativ të Lëndëve (SMIL). Ky trajnim në Sektorin e Shkrimores ka për qëllim familjarizimin e stafit …

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Këshilli Prokurorial vazhdon takimet në institucionet e rëndësishme të drejtësisë në Francë

Prishtinë - Paris, 12 shtator 2018 – Kryesuesi dhe anëtarët e Këshillit Prokurorial të Kosovës janë pritur sot në takim nga Drejtori i Drejtorisë së Politikave Penale, z.Lefevre Pontalis  dhe Kryeinspektori i Njësisë për Inspektimin Gjyqësor, z.Patrick Poirret. Delega…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Këshilli Prokurorial i Kosovës intensifikon bashkëpunimin me institucionet e drejtësisë së Francës

Prishtinë, 10 shtator - Këshilli Prokurorial i Kosovës, nën drejtimin e Kryesuesit z. Blerim Isufaj, ka filluar sot një vizitë në institucionet e drejtësisë së Francës. Vizita realizohet nga 10 – 15 shtator 2018 dhe mbështetet nga Projekti i Binjakëzimit të BE-s&e…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Mbahet takimi i 156-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 7 shtator 2018 – Këshilli Prokurorial të Kosovës, i udhëhequr nga Kryesuesi i tij, z. Blerim Isufaj, ka mbajtur sot takimin e rregullt, të 156-tin me radhë, në të cilin janë shqyrtuar dhe miratuar një sërë çështjesh në kuadër të fush&eu…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Kreu i KPK-së takoi përfaqësuesin për sundim të ligjit në Ambasadën Britanike në Kosovë

Prishtinë, 6 shtator 2018 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, z.Blerim Isufaj, ka pritur në takim shefin e sektorit për sundim të ligjit në Ambasadën e Britanisë së Madhe në Kosovë, z.Samuel Paice. Z. Isufaj dhe z. Paice kanë diskutuar gjatë takimit për zba…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Mbahet takimi i rregullt i Drejtorit të Sekretariatit të KPK-së me udhëheqësit e departamenteve

Prishtinë, 6 gusht 2018 – Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, z. Lavdim Krasniqi, ka mbajtur sot takimin e rregullt me udhëheqësit e departamenteve të KPK-së, me ç‘rast ka diskutuar për dinamikën e realizimit të punëve në kuadër t…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

U mbajt takimit i rregullt i Komisionit për Administrimin e Prokurorive

Prishtinë, 5 shtator 2018 – Komisioni për Administrimin e Prokurorive ​i Këshillit Prokurorial të Kosovës ka mbajtur sot takimin e rregullt, në të cilin ka diskutuar për aktivitetet e realizuara. Anëtarët e Komisionit për Administrimin e Prokurorive diskutuan edhe …

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

U mbajt takimit i rregullt i Komisionit për Buxhet, Financa dhe Personel

Prishtinë, 3 shtator 2018 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i Këshillit Prokurorial të Kosovës, i udhëhequr nga Kryesuesi i tij, z. Zejnullah Gashi, ka mbajtur sot takimin e rregullt, në të cilin ka diskutuar për përgatitjet për dëgjim buxhetor për vitin 2019. Që…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

U mbajt takimi i rregullt i Komisionit për Çështje Normative

Prishtinë, 30 gusht 2018 – Komisioni për Çështje Normative i Këshillit Prokurorial të Kosovës, i udhëhequr nga Kryesuesi i tij, z. Bahri Hyseni, ka mbajtur sot takimin e rregullt, në të cilin ka diskutuar për çështje të ndryshme nga fushëveprimtaria e tij. Kryesue…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017